Huisgenoot

Nationaal Kinderkoor JUNIOR | 9-11jr

door Nationale Koren Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Middag Datum 20-2-2020 Lestijd 17:00 - 18:00 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 72
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Catelijn van Berkel
Catelijn van Berkel
false
 
Ben je tussen de 9 en 11 jaar en houd je van zingen? In het Nationaal Kinderkoor JUNIOR worden meerstemmigheid, ensemblezang, stemvorming, muziektheorie en solfège (niveau B) aangeboden.

Hoe werkt het?
Naast de wekelijkse lessen verzamelen alle kinderen uit het Nationaal Kinderkoor JUNIOR zich voor een landelijke zangmiddag op een centrale plek in Nederland. Er zijn meerdere concerten per jaar, bijvoorbeeld in combinatie met een ander koor van Nationale Koren of een medewerking aan een orkestproductie.
Lestijd: van 17.00 t/m 17.30 uur solfège en van 17.30 uur t/m 18.00 uur repertoire.

Proeflessen en audities
Vraag een proefles aan via info@nationalekoren.nl. Voor toelating tot het Nationaal Kinderkoor JUNIOR doen de kinderen auditie. Bij de auditie wordt gekeken of je voldoende talent en motivatie hebt om mee te kunnen doen.

Wie zijn de Nationale Koren?
De Nationale Koren scouten jong vocaal talent. In diverse lesplaatsen in Nederland bieden zij het talent de kans zich muzikaal te ontwikkelen en tot bloei te komen. Onder begeleiding van artistiek directeur Wilma ten Wolde kunnen jonge talenten in diverse koorsamenstellingen in de professionele muziekwereld en op het hoogste niveau podiumervaring opdoen.

Klik hier voor meer informatie over Nationale Koren Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.