Huisgenoot

Talentklas | 6 t/m 8 jr

door Nationale Koren Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Donderdag Dagdeel Middag Datum 20-2-2020 Lestijd 16:00 - 17:00 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 72
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Catelijn van Berkel
Catelijn van Berkel
false
 
Talentklas
Ben je tussen de 6 en 8 jaar en houd je van zingen? Lijkt met je leuk om nieuwe muziek te leren en samen te zingen met andere jongens en meisjes? In de Talentklas van de Nationale Koren leren kinderen spelenderwijs bewuster te musiceren. Door middel van zang, spelletjes en beweging ontwikkelen de kinderen muzikale vaardigheden De kinderen krijgen elke week muziekhuiswerk op (repertoire en solfège niveau A).

Hoe werkt het?
Wekelijks krijgen de kinderen les in de lesplaats. Om de vier weken komen alle kinderen van de Talentklas samen als koor om het repertoire te oefenen. Ongeveer 10 maal per jaar vindt deze zangmiddag op zaterdag of zondag plaats op een centrale plek in Nederland. Daarnaast treedt de Talentklas twee maal per jaar op tijdens een familieconcert, soms in combinatie met het Nationaal Jongenskoor of het Nationaal Kinderkoor.
Lestijd: van 16.00 t/m 16.30 uur solfège en van 16.30 uur t/m 17.00 uur repertoire.

Proeflessen en audities
Vraag een proefles aan via info@nationalekoren.nl. Wie zijn de Nationale Koren?
De Nationale Koren scouten jong vocaal talent. In diverse lesplaatsen in Nederland bieden zij het talent de kans zich muzikaal te ontwikkelen en tot bloei te komen. Onder begeleiding van artistiek directeur Wilma ten Wolde kunnen jonge talenten in diverse koorsamenstellingen in de professionele muziekwereld en op het hoogste niveau podiumervaring opdoen.

Klik hier voor meer informatie over Nationale Koren Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.