Huisgenoot

Dru Yoga & Mindfulness

door Yoga byJanssen Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 10-12-2019 Lestijd 20:00 - 21:15 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Karin Janssen
Karin Janssen
Huisgenoot Karin beoefent al ruim 20 jaar diverse vormen van yoga en zij volgde in diverse landen cursussen mindfulness, meditatie, persoonlijke ontwikkeling en ayurveda. Haar yoga-opleiding volgde ze bij Dru Yoga Netherlands en Samsara. Ze geeft naast haar werk als begeleider/coach van studenten met ASS met veel plezier Dru yogalessen in Den Bosch.
 
Dru Yoga & Mindfulness
Dru yoga is een vorm van Yoga die gekenmerkt wordt door vloeiende bewegingen, krachtige houdingen, Energy Block Releases (EBRs) en veel aandacht voor de wervelkolom, de ademhaling en ontspanning. De oefeningen verminderen stress en creëren vitaliteit, kracht en balans. EBRs zijn unieke reeksen van oefeningen die helpen om energieblokkades te doen oplossen. Dru yoga is ontwikkelend vanuit Hatha yoga en omvat veel klassieke yogahoudingen. In de lessen worden diverse mindfulness oefeningen geïntegreerd, zoals korte meditaties en de bodyscan.

Hoe werkt het?
De lessen Dru Yoga & Mindfulness zijn down to earth en voor vrijwel iedereen toegankelijk. Houdingen kunnen altijd worden aangepast en je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te doen. De lessen worden gekenmerkt door zachtheid, dynamiek en afwisseling. Er is ruimte voor humor in de les en aandacht voor bewustwording, stilte en het voelen van de verbinding met jezelf. Yoga is not about touching your toes… its about what you learn on the way down.
Lessen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.15 uur.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Yoga byJanssen. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem contact op-button.