Huisgenoot

1-dag kennismaken met Portret boetseren | 27 maart 2020

door Marie-Louise van Schinkel Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Ochtend Datum 27-3-2020 Lestijd 10:00 - 17:00 (420 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Marie-Louise van Schinkel
Marie-Louise van Schinkel
Huisgenote Marie-Louise heeft in 2018 de Academie voor schone kunsten te Arendonk in België, richting beeldhouwen afgerond. Zij werkt in opdracht van particulieren en bedrijven die een portret voor een speciale gelegenheid willen vervaardigen. Haar portretten zijn ‘klassiek met een eigentijds sterk karakter’. Daarnaast geeft zij lessen portret-boetseren in klei.
 
1 - daagse workshop Portret boetseren
is voor iedereen geschikt en een echte aanrader. Op deze dag kan je je helemaal en alleen maar bezig houden met klei en vormgeving. Een klei portret maken naar gipsmodel is een hele uitdaging in 1 dag. Maar uit de ervaringen van deelnemers is gebleken dat het een heerlijke oefening is om je vaardigheden op te frissen, uit te bouwen, of ter eerste kennismaking..
Reacties die veel gehoord worden na afloop van een boetseersessie: "mijn hoofd is rustig", "ik zou nog wel uren door kunnen gaan", ik kom mijzelf wel tegen!".

Hoe werkt het?
Opitioneel: Als je je werkstuk wilt bewaren wordt er een moment gepland waar je geleerd wordt om het werkstuk 'bak-klaar'te maken zodat het gebakken kan worden in de ovens van Babel. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
Kosten bedragen € 90,- Dat is exclusief klei, €10,- per brood klei van 10 kilo en exclusief terugkom moment als je je werkstuk wilt bewaren; € 40,-.
Workshops zijn er op de volgende data: 24 januari; 14 februari of 27 maart 2020 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Marie Loise van Schinkel . Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem contact op-button.