Huisgenoot

Hiphop Afro – Volwassenen (Beginners) (vanaf 18 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 9-10-2019 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lisa Burm
Lisa Burm
Lisa Burm (1995) begon met dansen toen ze nog een klein meisje was. Nu, ruim twintig jaar later, volgt ze nog steeds met even veel plezier als vroeger danslessen en workshops. Ze wil dan ook altijd in ontwikkeling blijven. Deze energieke danseres heeft een enorme passie voor het lesgeven. Niet voor niets begon ze er …
 
Hiphop - afro (vanaf 18 jaar)
In de energieke hiphop - afro danslessen van Forza Danza worden deze twee dansstijlen, zoals de titel al aangeeft, gecombineerd. De ene les krijg je een hiphop choreo, de andere keer energieke afro moves en soms wordt er een choreografie aangeleerd waarbij beide dansstijlen samensmelten tot één uitdagende choreo. Zo ontwikkel je in de lessen niet alleen stoere hiphop bewegingen maar werk je tegelijkertijd ook aan je afro moves!

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop afro danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op hiphop en de andere les wat meer op afro. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegingen van deze dansstijlen aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Natuurlijk mag je eind van de les de dans filmen. Zo kun je altijd thuis oefenen!.

Klik hier voor meer informatie over Lisa en de andere docenten van dansschool Forza Danza. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem contact op-button.