Huisgenoot

Mensenkennis - Hoofdvormen

door Karakter Diagnose Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Ochtend Datum 1-10-2020 Lestijd 10:00 - 12:00 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 72
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Margot van de Plas
Margot van de Plas
false
 
Mensenkennis - Hoofdvormen
Natuurwetenschappers zoals Charles Darwin en Carl Huter leren ons dat er een nauwe relatie bestaat tussen de ontwikkeling van lichaam, gedrag en persoonlijkheid. Met hun theorieën als uitgangspunt, kun je een inschatting van iemand maken met betrekking tot zijn of haar sterke en zwakke kanten, manier van denken, communiceren, karaktereigenschappen, energie en gezondheid. Inzicht en kennis kunnen helpen bij zelfkennis, studiekeuze, partnerkeuze, beroepskeuze en lichamelijke, psychische en intellectuele groei. Elk seizoen is er een afgerond geheel van een cursus Mensenkennis van 4 ochtenden: Lichaamsbouw, Uitstraling en ziektebeelden, Hoofdvormen en Gelaatkunde. Je mag je per onderwerp opgeven.

Hoe werkt het?
De praktische oefeningen hebben het principe 'Mensenkennis begint bij zelfkennis', en leidt vaak tot veel herkenning en plezier! Het uitgebreide cursusmateriaal is inclusief.
Kosten bedragen €75,-.
Lesdata: 01 en 15 oktober; 05 en 19 november 2020.

Klik hier voor meer informatie over Karakterdiagnose of Margot van de Plas.
Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem-contact-op-button.