Huisgenoot

Ouder en Peuter dans | 3+jaar

door MCM Dancing Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Middag Datum 28-8-2019 Lestijd 15:30 - 16:10 (40 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Michèle van Alfen
Michèle van Alfen
Huisgenote Michèle geeft voornamelijk kinderdanslessen. Vanaf de allerkleinsten tot aan de opa’s en oma’s heeft ze lesgegeven. Vrolijkheid is een must en je moet vooral plezier in dansen hebben, of je nou jong of oud, arm of rijk, jongen of meisje bent.
 
Ouder en peuterdans, 3+ jaar
Peuterdans is dansen via een verhaal en een fantasie wereld. Ze mogen zijn wie ze zijn en hun eigen danspassen maken. We leren op een speelse manier wat eerste standaard passen aan. Voor de peuters die het nog spannend vinden om alleen te dansen

Hoe werkt het?
Samen dansen. Het is de bedoeling dat de volwassene ook meedoet en het kind helpt waar nodig. En samen een leuke tijd hebben. Is de peuter toe aan meer vrijheid dan kan de ouder in stapjes afstand nemen. We dansen op bekende en minder bekende muziek.
Per seizoen zijn er 35 lessen verdeeld in 3 kwartalen. Kosten bedragen € 245,-

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over MCM Dancing. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.