Huisgenoot

Klassiek Ballet voor Volwassenen | Basis /Middenniveau

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Avond Datum 6-9-2019 Lestijd 18:15 - 19:15 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
Huisgenote Liesbeth Hagenaar geeft klassieke balletlessen. Haar veelzijdige balletschool is voor iedereen van kleuter tot volwassene, van beginner tot vergevorderde. Elke les is zorgvuldig opgebouwd volgens de Vaganova-methode. Je leert stap-voor-stap ballet zoals het ook op Nederlandse dansacademies wordt gegeven. Liesbeth is HBO-dansgediplomeerd en heeft tevens Klassiek Ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.
 
Klassiek Ballet voor Volwassenen | Basis/Midden
Deze cursus is voor al diegenen die klassiek ballet willen doen of vroeger al eens op ballet hebben gezeten en de draad weer willen oppakken! Volgens een onderzoek van Plusmagazine is klassiek ballet de beste eigentijdse sport voor volwassenen! Klassiek ballet is de mooiste en sierlijkste dansvorm en tevens de basis voor alle andere dansvormen. Er is geen leeftijdsgrens!

Hoe werkt het?
Tijdens deze cursus leer je basis van klassiek ballet volgens de Russische stijl van Vaganova. Met deze methode leer je stap-voor-stap. De les bestaat uit barre-en-grondoefeningen, passen en sprongen "au milieu" en danscombinaties "diagonale". Bij klassiek ballet vindt bewustwording van de lichaamshouding plaats en er is een goede balans tussen spierversterkende-en spierverlengende oefeningen. Er wordt gewerkt aan de muzikaliteit, dansgevoel, conditie, uitstraling en sierlijk bewegen in combinatie met veel dansplezier!
De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.