Huisgenoot

Kleuterballet 4-5 jaar

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Vrijdag Dagdeel Middag Datum 6-9-2019 Lestijd 15:00 - 15:45 (45 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
Huisgenote Liesbeth Hagenaar geeft klassieke balletlessen. Haar veelzijdige balletschool is voor iedereen van kleuter tot volwassene, van beginner tot vergevorderde. Elke les is zorgvuldig opgebouwd volgens de Vaganova-methode. Je leert stap-voor-stap ballet zoals het ook op Nederlandse dansacademies wordt gegeven. Liesbeth is HBO-dansgediplomeerd en heeft tevens Klassiek Ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.
 
Kleuterballet
Wil jij dansen als een elfje in Droomvlucht? Of als een sneeuwvlokje dat langzaam naar beneden dwarrelt? Of toch liever als een grote olifant willen stampen of als een robot willen bewegen? Diverse thema’s komen dansend aan bod in de cursus Kleuterdans. Uitgangspunt is de belevingswereld van de kleuters in combinatie met veel dansplezier!

Hoe werkt het?
Spelenderwijs worden de kleuters ingeleid in de wereld van dans en muziek, expressie en creativiteit. Er wordt gedanst vanuit thema’s, zoals sprookjes, dieren, verhaaltjes, liedjes, jaargetijden waarin voorbereidende oefeningen voor klassiek ballet verwerkt zijn. De motoriek, coordinatie, het dans-en-ruimtegevoel, muzikaliteit, creativiteit en expressie worden ontwikkeld. Het dansplezier staat voorop!
De docent is HBO-Dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.