Huisgenoot

Klassiek Ballet 5-6 jaar

Door Balletschool Liesbeth Hagenaar Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Middag Datum 4-9-2019 Lestijd 14:30 - 15:15 (45 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Liesbeth Hagenaar
Liesbeth Hagenaar
Huisgenote Liesbeth Hagenaar geeft klassieke balletlessen. Haar veelzijdige balletschool is voor iedereen van kleuter tot volwassene, van beginner tot vergevorderde. Elke les is zorgvuldig opgebouwd volgens de Vaganova-methode. Je leert stap-voor-stap ballet zoals het ook op Nederlandse dansacademies wordt gegeven. Liesbeth is HBO-dansgediplomeerd en heeft tevens Klassiek Ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.
 
Klassiek Ballet 5-6 jaar, niveau 1
Na de Kleuterdans worden spelenderwijs de eerste basisbeginselen van klassiek ballet aangeleerd. Er wordt gedanst vanuit thema’s zoals dieren, sprookjes, verhaaltjes en liedjes met veel dansplezier! Uitgangspunt is nog steeds de belevingswereld van de kinderen.

Hoe werkt het?
Er wordt gewerkt aan een goede lichaamshouding, coördinatie, dansgevoel, fijne en grote motoriek en het ontwikkelen van de muzikaliteit, fantasie ,creativiteit en expressie d.m.v. basis balletoefeningen verpakt in allerlei thema’s en middels improvisatie en dansexpressie. Het dansplezier staat voorop!
Elk seizoen wordt afgesloten met een optreden in de Bank van Leening of Theater a/d Parade. De docent is HBO-dans gediplomeerd en heeft tevens klassiek ballet gedoceerd op de Dansacademie te Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar.