Huisgenoot

Spaans in 12 weken

door Flow Languages Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Donderdag Dagdeel Avond Datum 12-9-2019 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lessdie Saveedra Padilla
Lessdie Saveedra Padilla
Lesddie (1988) is geboren in de hoofdstad van Peru, Lima en woont sinds 2015 permanent in Nederland. Ze studeerde Engelse taal aan de Jose Faustino Sanchez Carrion in haar geboortestad. Daar gaf ze Engelse les en na een periode gewoond te hebben in zowel Nederland als België besloot Lesddie in Nederland te komen wonen. Hier …
 
Spaans in 12 weken
In de cursus ‘Spaans in 12 weken’ ga je met een native speaker Spaans aan de slag met de taal. Ben je beginner, dan start je vanaf nul en ga je in een kleine groep Spaans leren. Je leert ook over de cultuur van Spanje en Latijnse landen. Hoe werkt het?
Tijdens de lessen ga je de Spaanse taal leren kennen of verder verbeteren. Grammatica komt aan bod, maar ook luisteren, begrijpen en natuurlijk spreken. Het Spaans is een Romaanse taal en is daarom anders dan het Nederlands. De docente is geduldig en samen met de groep ga je de taal leren spreken. Wat zeg je als je in een winkel in Spanje bent of hoe vraag je de weg in Mexico?
Twaalf donderdagavonden van 19:00 tot 20:30 of 20:30 tot 22:00 uur. Kosten bedragen € 250,- .

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Flow Languages . Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.