Huisgenoot

Italiaans in 12 weken

door Flow Languages Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 11-9-2019 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Manuela Carradore
Manuela Carradore
Docente ItaliaansManuela (1980) is geboren in Verona en woont sinds 2001 in Nederland. Ze studeerde Italiaanse taal aan de Università degli Studi di Verona, stad in Noord-Italië en bekend van de prachtige arena en Romeo & Julia, dat zich in Verona afspeelt. Ze geeft al geruime tijd Italiaanse les in Nederland en is een zeer …
 
Italiaans in 12 weken
In de cursus ‘Italiaans in 12 weken’ ga je aan de slag met het Italiaans. Zowel voor beginners als voor wat verder gevorderden is er een cursus van 12 weken. De ervaren native speaker Italiaans leert je de mooie taal en vertelt je ook over de prachtige Italiaanse cultuur en geschiedenis.

Hoe werkt het?
Tijdens de lessen ga je de Italiaanse taal leren kennen of verder verbeteren. Grammatica komt aan bod, maar ook luisteren, begrijpen en natuurlijk spreken. Het Italiaans is een Romaanse taal en dat verschilt daarom van het Nederlands. De docente is geduldig en enthousiast en samen met de groep ga je de taal leren spreken. Wat zeg je als je in Rome de weg wil vragen? Of hoe voer je een gesprek als je aan het shoppen bent in Milaan of de prachtige dorpjes van Toscane bezoekt? Volg nu de cursus Italiaans!
Twaalf woensdagavonden van 19:00 tot 20:30 of 20:30 tot 22:00 uur. Kosten bedragen € 250,- .

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Flow Languages . Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.