Huisgenoot

Engels in 12 weken

door Flow Languages Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 10-9-2019 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Dilek Baltaci
Dilek Baltaci
Docente EngelsDilek (1980) is geboren in de Turkse hoofdstad Ankara en woont sinds 2016 in Nederland. Ze studeerde Engelse taal aan de Atilim Universiteit van Ankara, Turkije. Ze was docente Engels in haar geboorteland en is nu al geruime tijd actief als docente Engels in Nederland. Ze is near native in het Engels en geeft …
 
Engels in 12 weken
In de cursus ‘Engels in 12 weken’ ga je met een near native speaker Engels aan de slag met de taal. Zowel voor beginners als voor wat verder gevorderden is er een cursus van 12 weken. Behalve de taal komt ook de cultuur van Groot-Brittannië en de Verenigde Staten aan bod.

Hoe werkt het?
Tijdens de lessen ga je de Engelse taal leren kennen of verder verbeteren. Grammatica komt aan bod, maar ook luisteren, begrijpen en natuurlijk spreken. Het Engels is een Angelsaksische taal met verschillen, maar ook overeenkomsten met het Nederlands. Bovendien komt het Engels in Nederland veelvuldig terug: op tv en op de radio, maar ook op internet en in de dagelijkse praktijk. De docente is geduldig en samen met de groep ga je de taal leren spreken. Wat zeg je als je in Londen de weg wil vragen? Of hoe voer je een gesprek met inhoud op vakantie of met je schoonzoon uit de VS?
Twaalf dinsdagavonden van 19:00 tot 20:30 of 20:30 tot 22:00 uur. Kosten bedragen € 250,- .

Klik hier voor aanmelden of meer informatie over Flow Languages . Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.