Huisgenoot

Energetische dans

door Els Spiekerman Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Ochtend Datum 10-9-2019 Lestijd 10:30 - 11:45 (75 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Els Spiekermann - van de Heuvel
Els Spiekermann - van de Heuvel
Huisgenote Els Spiekermann ontwikkelde na jaren van verdieping en inspiratie haar eigen dansvorm: Energetische dans. Els zegt zelf hierover: "ontdek de vreugde, de kracht en de magie van de dans. Word bewuster van je lichaam en je energie. Verleg je grenzen met Energetische dans en kom tot je eigen vrije dans."
 
Energetische dans
Energetische dans is een vrije dansvorm voor volwassenen, geschikt voor iedereen die van dans en beweging houdt. Hoe je ook danst, het is altijd goed! Leeftijd of ervaring is niet belangrijk. Ik zorg voor een veilige omgeving met ontspannen sfeer, zodat je je helemaal kunt uiten. Energetische dans geeft energie!

Hoe werkt het?
Door middel van opdrachten tijdens de lessen, ga je je meer ontwikkelen in de dans. Soms doe je de opdrachten alleen en soms met 2-en of in een groepje. Doordat ik allerlei soorten muziek met verschillende ritmes gebruik, word je steeds weer geprikkeld om anders te gaan bewegen. We beginnen altijd met een warming-up en we eindigen meestal rustig.


Klik hier voor meer informatie over Els Spiekerman.
Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de neem contact op-button.