Keramiek (10-18 jr) | januari 2020

Voor jeugd en jongeren Vol, neem contact op
Leeftijd > 12 jaar Dag Vrijdag Dagdeel Avond Duur 15 lessen Periode 24-1-2020 t/m 5-6-2020 Lestijd 18:30 - 20:30 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 72
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Susanne Silvertant
Susanne Silvertant
false
 
"Keramiek voor jongeren
Heb je altijd al eens een beeld willen bouwen van klei, compleet met glazuur of willen leren pottenbakken op een draaischijf? Doe dan mee met Keramiek! Je leert technieken om klei te bewerken, maar wat je vooral leert is om een idee met je handen om te zetten in een ruimtelijk ontwerp.

Hoe werkt het?
We bekijken een expositie om idee├źn op te doen. Naar aanleiding hiervan bedenken we met elkaar een thema. Heb je nooit eerder met klei gewerkt? Dan krijg je eerst een paar opdrachten om de techniek in de vingers te krijgen. Al snel kun je dan meedoen met het thema. Naast de techniek staan het ontwikkelen van je beeldend vermogen en jouw fantasie centraal. Uitgangspunten van de cursus zijn: goed leren kijken, zelf doen en van elkaar leren. De docent begeleidt je op je eigen niveau. Daarom kun je deze cursus zowel als beginner en als gevorderde leerling volgen!

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs.

"