Huisgenoot

Hiphop – Afro Tieners

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 7-1-2019 Lestijd 19:00 - 20:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Yahra treedt op in binnen en buitenland en danst achtergrond voor (inter)nationale artiesten. In de Nederlandse urban scene is ze een bekend gezicht omdat ze in tientallen bekende videoclips danst en model is. Zo was ze onder andere te zien in videoclips van Ronnie Flex, Broederliefde en Frenna (‘My love’). Ook was ze achtergrond danseres …
 
Hiphop Afro Tieners
De afro muziek én dans zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Ook hiphop blijft erg gewild, vooral bij tieners. In de hiphop - afro danslessen van Forza Danza worden deze twee dansstijlen gecombineerd. Zo ontwikkel je niet alleen stoere hiphop bewegingen maar werk je tegelijkertijd ook aan je afro moves.

Hoe werkt het?
Tijdens de hiphop afro danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op afro en de andere les wat meer op hiphop. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegingen van deze dansstijlen aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Natuurlijk mag je eind van de les de dans filmen. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.