Huisgenoot

Dancehall – Volwassenen (gevorderde) (vanaf 18 jaar)

Door Dansschool Forza Danza Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 7-1-2019 Lestijd 20:00 - 21:00 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Yahra Gija
Yahra Gija
Yahra treedt op in binnen en buitenland en danst achtergrond voor (inter)nationale artiesten. In de Nederlandse urban scene is ze een bekend gezicht omdat ze in tientallen bekende videoclips danst en model is. Zo was ze onder andere te zien in videoclips van Ronnie Flex, Broederliefde en Frenna (‘My love’). Ook was ze achtergrond danseres …
 
Dancehall - Volwassenen (vanaf 18 jaar)
De Jamaicaanse muziekstijl ‘dancehall’ is tegenwoordig populairder dan ooit. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl. Houd jij van dancehall muziek van artiesten als Spice, Vybz Kartel, Sean Paul en Beenie Man maar werkt je lichaam (nog) niet mee op de dansvloer? Meld je dan snel aan voor de dancehall lessen van Forza Danza en laat je sensuele én stoere kant naar voren komen.

Hoe werkt het?
Na een korte warming up wordt gedurende de les gewerkt aan een dancehall choreografie die voldoende uitdaging biedt voor gevorderde dansers. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in de groepsapp van de lesgroep gepost. Zo kunnen dansers altijd thuis oefenen! Aan het eind van ieder dansseizoen wordt een act in elkaar gezet en opgetreden in het theater. Instromen in deze les is wekelijks mogelijk.

Check hier voor meer informatie over Yahra en de andere docenten van dansschool Forza Danza.