Huisgenoot

Qigong

door Ruud Raaijmakers Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 30-1-2019 Lestijd 19:15 - 20:30 (75 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ruud Raaijmakers
Ruud Raaijmakers
Huisgenoot Ruud beoefent sinds 1986 Taiji en Qigong en heeft een therapiepraktijk medische Qigong in Vught. Zijn belangrijkste leraar was de legendarische meester Dr. Shen Hongxun. Bij hem volgde Ruud meer dan 20 jaar les. In zijn lessen is Ruud gericht op het energetische- en spirituele aspect van Taiji en Qigong.
 
QIGONG: TAIJIWUXIGONG
De acht bewegingsoefeningen (Daoyin) van Taijiwuxigong zijn gericht op het intensiveren van de levenskracht, qi, in vijf energievaten. De oefeningen maken de vaten en vertakkingen vrij van belemmeringen.

Hoe werkt het?
Door het intensiveren van de qi, wordt de qi voelbaar en kan die in het lichaam geleid worden. Vanuit de onderbuik wordt de qi via een stelsel van vaten en kanalen geleid naar de uiteinden van het lichaam. De geïntensiveerde qi voedt het lichaam, maakt het vrij van belemmeringen, zuivert het van belastende factoren en verheldert de geest. Het lichaam dat steeds vrijer wordt, toont ons onze oorspronkelijke natuur van openheid en helderheid.
Lesdata: 30 januari, 6- 13- 20- en 27 februari 2019. Kosten hiervoor zijn € 50,-.
Klik hier voor meer informatie over de lessen van Ruud Raaijmakers.
Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.