Huisgenoot

Drumles & Percussie

Door Rhythm & Progress Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, Volwassenen Dag Donderdag Datum 6-9-2018 Lestijd 15:00 - 22:00 (420 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Erik Hanegraaf
Erik Hanegraaf
Oprichter Drumschool Rhythm and Progress en met 25 jaar ervaring inmiddels een begrip. "De combinatie uitvoerend muzikant en lesgeven heb ik vanaf het begin gemaakt. De basis van het lesgeven is toch wel het enthousiasme dat je als muzikant deelt met je publiek door te willen geven aan je leerlingen.
 
Drumles
DrumlesDenBosch ‘Rhythm and Progress’ is een initiatief van Erik Hanegraaf . Deze drumschool heeft sinds jaar en dag eigen lesruimte bij Muzerije in het centrum van Den Bosch. Voor de jonge beginner, gevorderde specialist, professional of enthousiaste liefhebber. Voor iedereen vanaf 8 jaar zijn er mogelijkheden bij Drumschool ‘Rhythm and Progress’

Hoe werkt het?
In de lessen ga je -op jouw eigen niveau- aan de slag. Vaak werken we in kleine groepen. Dat is een beproefde methode om alle beginselen van muziek d.m.v. slagwerk te leren. In deze lessen maken we naast drums ook gebruik percussie, marimba en vibrafoon. Samenspelen is een onderdeel van de les. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube, Spotify en muziek apps op een tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Individuele lessen zijn ook mogelijk, deze maak je samen met Erik geheel op maat. Samen bepaal je dan hoe vaak je lessen gaat volgen, wat je graag zou willen leren en wat je uiteindelijke doel is.
Er is drumles op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag.

Klik hier voor meer informatie over de lessen van Drumschool ‘Rhythm and Progress’.
Of stel je vraag via de ‘neem contact op’-button