Huisgenoot

Hiphop Kids tot 12 jaar

door Dansschool Kix Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Middag Datum 21-8-2018 Lestijd 16:15 - 17:15 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Romy van Doren
Romy van Doren
Huisgenote Romy studeerde aan de Academie voor Danseducatie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Een opleiding waarbij dans en educatie elkaar kruisen; iets mooiers dan dat bestaat er niet. Hier zette ze haar passie in om Docent Dans te worden op HBO niveau. Momenteel is ze werkzaam op verschillende plekken.
 
Hiphop kids tot 12 jaar
Bij Kix -Dance staat hiphopdans en het leren van tricks centraal. Romy van Doren geeft de danslessen. Tegenwoordig kan je overal hiphoples volgen. Maar bij Kix -Dance wordt het wel heel stoer. Elke les is verdeelt in choreografie en trickstraining. Stap voor stap leer je de technieken om de mooiste choreografieën te dansen waarbij de geleerde tricks terug komen in de choreografie. Deze methodes worden toegepast bij de beste urbandanscrews ter wereld.

Hoe werkt het?
Tijdens de warming up komen de basistechnieken aanbod. Hierna wordt er aan een choreografie gewerkt. Daarna gaan we werken aan tricks op speciale turnmatten. Deze trics worden rustig opgebouwd, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De trics zijn zowel individueel, duo als in groepsverband. De trics komen terug in de choreografie. Waarna er naar een eindvoorstelling in het theater gewerkt wordt.
Kosten bedragen € 22,20 per maand.

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over Dansschool Kix Dance. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.