Huisgenoot

Yogaconcerten met Mark & Uma

door Yogamark.nl Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 1-12-2018 Lestijd 10:00 - 11:30 (90 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Mark  van de Leur
Mark van de Leur
Huisgenoot Mark bestudeerde jaren in meerdere landen verschillende yoga- en meditatievormen. Trainingen van Wim Hof (de Ice Man) zijn voor Mark de ideale basis om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Uma is geïnitieerd en afgestudeerd in Sivananda yoga, Sjamanistische geneeswijze en geeft persoonlijke sessies in de heling tussen lichaam en geest. …
 
YOGACONCERTS & GROUPHEALINGS
De yogaconcerten en groepshelings die Uma (Zweden) en Mark (Den Bosch) binnen de Muzerije gaan organiseren hebben een verbindende betekenis waar ze yoga, muziek, sound, en heling samenbrengen in een concert van 1,5 uur. Dit alles gebeurd binnen de historische en futuristische Hofzaal van Muzerije.

Hoe werkt het?
Een co-creatie met muzikanten uit Den Bosch en omgevingen. Van gerenommeerde muzikanten tot jonge talenten komen samen om op een open en speelse wijze een bijzonder mooie samenwerking van te maken, waarin een ieders zijn talenten en aanwezigheden samen komen om er een prachtig geheel van te maken. Je gaat een diepe mind, body en soul ervaring beleven.
Elk concert is uniek en we werken steeds met een andere instrument, artiest en onderwerp. Elk instrument heeft een helend effect en elke artiest brengt weer een ander bewustzijn met zich mee wederom effect heeft op lichaam en geest. De concerten hebben een effect op mentaal, emotioneel gebied niveau en je ervaart een harmonische staat waarin je complete stilte van gedachtes kan ervaren en een compleet gevoel van heelheid beleeft in je lichaam.
Elke sessie start met een meditatie van +/- 10 minuten, 50 minuten yin achtige, makkelijk te volgen yogahoudingen en op het eind ontvang je een diepe helingsmeditatie van 30 minuten. Neem warme kleding en makkelijk zittende kleding mee om het zo comfortabel mogelijk te maken op het eind. Je kan namelijk afkoelen, zorg voor sokken, vest, deken, kussen en vergeet je yoga mat niet. Heb je geen yoga mat dan kan je die huren bij ons.
De meditatie in het begin, de yogahoudingen in het midden worden gegeven in het Nederlands. De eindontspanning & healing van Uma word gegeven in het Engels.

22nd September- Open the heart (Harp)
6th October- Being the light (Guitar)
20th October- Calming the mind (Flute)
3rd November- Being who you really are (Piano)
1st December- Being present (Didgeridoo en klankschalen)

Kosten bedragen € 22,- per concert

Klik hier voor inschrijven en meer info. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.