Huisgenoot

Lindy Hop | Level 2

door jazzOut Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 11-9-2018 Lestijd 20:30 - 21:30 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Eveline van Lievenoogen en Danny Merkelbag
Eveline van Lievenoogen en Danny Merkelbag
Danny dacht dat hij niet kon dansen, maar ontdekte een onverwacht talent in zichzelf. Hij transformeerde tot een creatieve, gepassioneerde, technisch danser. Toen Eveline ontdekte dat Lindy Hop bestond werd ze op slag verliefd en creëerde haar eigen stijl. Samen vormen zij huisgenoot JazzOut en bereizen de wereld, maar geven ook les binnen Muzerije.
 
> Lindy Hop Level 2
Dit is de vervolgcursus op Lindy Hop 1. Wanneer je al één of enkele blokken Lindy Hop gedanst hebt schrijf je je in voor deze cursus. Je hoeft geen partner te hebben om je in te schrijven. Als je twijfelt of je het niveau aan kan, neem je contact op met Danny Merkelbag of Eveline van Lievenoogen via de site, facebook of telefoon

Hoe werkt het?
Binnen 12 lessen gaan we verder op de basismoves die je eerder hebt geleerd. We werken o.a. aan je stretch, je frame, nieuwe basispassen en de uitbreiding van je vocabulaire aan moves. Het is mogelijk om je individueel in te schrijven voor deze cursus, we houden wel rekening met het leider-volger-ratio. Het is daarom altijd beter om gezamenlijk als leider en volger in te schrijven. Naast de basiscursussen bieden we regelmatig workshops waarin je andere onderdelen van Lindy Hop en Swingdans kunt leren zoals Aerials, Boogie Woogie, Blues en Styling.
Kosten: € 100,- / €85,- (studenten).

Klik hier voor aanmelden of meer info over JazzOUt. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.