Huisgenoot

Lindy Hop | Level 1

door JazzOut Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Dinsdag Dagdeel Avond Datum 11-9-2018 Lestijd 19:30 - 20:30 (60 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Eveline van Lievenoogen en Danny Merkelbag
Eveline van Lievenoogen en Danny Merkelbag
Danny dacht dat hij niet kon dansen, maar ontdekte een onverwacht talent in zichzelf. Hij transformeerde tot een creatieve, gepassioneerde, technisch danser. Toen Eveline ontdekte dat Lindy Hop bestond werd ze op slag verliefd en creëerde haar eigen stijl. Samen vormen zij huisgenoot JazzOut en bereizen de wereld, maar geven ook les binnen Muzerije.
 
Lindy Hop Level 1
Beginnerscursus Lindy Hop. Lindy Hop is een energieke dans uit de jaren '30. Voornamelijk gedanst op de Swing Jazz uit die tijd is het een vrolijke dans waarin veel ruimte is voor plezier en improvisatie. Lindy Hop is een sociale dans en partnerdans, in de lessen wordt er gerouleerd waardoor je iedereen leert kennen. Je hebt geen danservaring nodig en het is niet verplicht je in te schrijven met een partner.

Hoe werkt het?
Binnen 12 lessen leer je de basismoves van Lindy Hop. Lindy Hop is een partnerdans uit de jaren ‘30, ontstaan in Harlem, New York. We werken aan de Bounce, de basispassen en een variatie aan moves, na enkele lessen kun je al een hele avond swingen op de dansvloer. Het is mogelijk om je individueel in te schrijven voor deze cursus, we houden wel rekening met het leider-volger-ratio. Het is daarom altijd beter om gezamenlijk als leider en volger in te schrijven. Naast de basiscursussen bieden we regelmatig workshops waarin je andere onderdelen van Lindy Hop en Swingdans kunt leren zoals Aerials, Boogie Woogie, Blues en Styling. Kosten: € 100 / €85 (studenten).

Klik hier voor aanmelden of meer info over JazzOUt. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.