Huisgenoot

Theaterkoor

Door LIEVE Theaterlessen en Regie Neem contact op
Leeftijd Volwassenen, > 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 12-9-2018 Lestijd 19:45 - 21:45 (120 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Lieve van Tuijl
Lieve van Tuijl
Huisgenote Lieve volgde de Academie voor Drama in Eindhoven en is sindsdien werkzaam als regisseur en theaterdocent. Haar muzikale achtergrond daarnaast maakt haar werk tot een combinatie van theater en muziek. Als regisseur werkt ze met zanggroepen, dat gaat van een workshop podiumpresentatie tot het ensceneren van een volledige muziektheatervoorstelling.
 
Theaterkoor
Sta jij 's ochtends te galmen onder de douche en verlang je heimelijk naar een groter publiek? Of zing je al langer en ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Vanaf september start in Den Bosch een splinternieuw theaterkoor! Bij dit plezierige koor ga je niet alleen zingen maar is de theatrale presentatie net zo belangrijk.

Hoe werkt het?
Dit koor is er voor iedereen vanaf 16jaar, die het leuk vindt om te zingen en die niet bang is om te spelen. (Ook voor mannen!)
Onder leiding van theatermaker en zangeres Lieve van Tuijl zing je iedere week samen met de groep en je krijgt daarnaast lessen in spel en presentatie. Het repertoire gaat van pop, jazzy en klassiek tot een smartlap of een regelrechte carnavalskraker. We maken van onze liederen theatrale scènes en je leert hoe je vrij en expressief kunt zingen voor een publiek. En daarna... laten we onszelf zien en horen in een klinkende presentatie.

Klik hier voor meer informatie over LIEVE Theaterlessen & Regie.