Huisgenoot

Improvband

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Avond Datum 15-6-2018 Lestijd 17:30 - 18:30 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Improvband
Samen muziek maken, zorgt ervoor dat muziek nog meer tot leven komt. Voel je een goede basisbeheersing van je instrument, maar wil je door improviseren en samen muziek maken, verdieping zoeken? Met improvisatie bouw je op een natuurlijke manier aan vrijheid op je instrument. Tijdens deze bandlessen ga je samen met andere muzikanten aan de slag met ‘de taal die muziek heet’. Spelenderwijs behandel je onderwerpen als vorm, akkoorden en toonladders en leert Joris Posthumus je in inspirerende improvisatiesessies de mogelijkheden om je qua sound, timing en muzikaliteit vrijer te voelen.
Alle instrumenten zijn welkom. Een unieke kans dus om samen te spelen, de next step te zetten in beheersing van je instrument en om los te komen van bladmuziek!

Uitproberen?
Kom de bandles uitproberen op 15 juni!

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.