Huisgenoot

Zangles

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Maandag Dagdeel Middag Datum 16-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Zangles
Iedereen kan zingen. Met de juiste begeleiding valt, voor beginner tot ver gevorderde zanger(es), veel winst te halen. Met één van onze docenten ga je werken om het beste uit jouw stem te halen. Onze docenten begeleiden vocalisten op alle verschillende niveaus en zorgen hierbij voor een fijne, veilige sfeer, zodat zingen nóg leuker wordt.

Hoe werkt het?
Wil je songs zingen op een manier die jij zelf mooi vindt? Dan zit je hier goed.Belangrijk voor ons is om te weten welke muziek jij graag zingt, zodat we dit kunnen laten terugkomen in de les. Jouw stem en geluid staan centraal. We werken aan techniek, performance, tekstinterpretatie en muzikaliteit. Waar het nodig is sturen wij je in keuzes, en helpen we je om een eigen smaak te ontwikkelen die je kunt vertalen in jouw zang.

Zangdocenten
Jan van de Laar en Daan Wolfs
Bekijk ook het introductiefilmpje van Jan.

Lesdagen
Maandag tot en met donderdag

Neem voor meer informatie hier contact op met MuzieklesDenBosch.