Huisgenoot

Saxofoonles

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Woensdag Dagdeel Middag Datum 18-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Saxofoonles
De saxofoon is een veelzijdig instrument. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld Jazz, Blues, Rock, Pop- en Klassieke muziek. Met de juiste technieken kun je zachte melodieën spelen en de gevoelige snaar raken bij de luisteraar. Of juist alle aandacht opeisen door je saxofoon te laten "scheuren". We staan klaar om jou te coachen, zodat jij het beste uit je saxofoon kunt halen en hierbij veel plezier beleeft.

Hoe werkt het?
Bij ons worden saxofoonlessen afgestemd op jouw interesse en niveau. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je leert meespelen met je favoriete (pop)songs op Youtube, of dat we je helpen om te improviseren. We kunnen je natuurlijk ook noten leren lezen, dit hoef je echter nog niet te kunnen als je begint.
Heb je een speciale vraag? Dan gaan wij op zoek naar passend lesmateriaal. Op deze manier kunnen we je bijvoorbeeld helpen om beter tot je recht te komen in een band, blazerssectie of harmonie.

Saxofoondocent
Joris Posthumus

Lesdagen
Woensdag | Vrijdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.