Huisgenoot

Basgitaarles

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Middag Datum 17-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Basgitaarles
De Basgitaar is een prachtig instrument. Als basgitarist zorg je ervoor dat een band "body" kan krijgen, en kun je een fundament leggen voor de rest om op te bouwen. De bassist vormt samen met de drummer in de band de ritmesectie, en kan het geheel enorm laten grooven. In onze lessen spellen we in op jouw interesse en niveau. Er is enorm veel uit de basgitaar te halen, wij helpen jou daar graag bij!

Hoe werkt het?
De basgitaar is een instrument dat heel goed samengaat met andere instrumenten. In de les spelen we met muziek mee, en speelt de docent ook samen met jou. We moedigen je graag aan om thuis ook met muziek mee te spelen, of om met anderen samen te spelen. Wanneer je graag in een band zou spelen ben je op dit instrument in het voordeel: Er is veel vraag naar bassisten. We hebben al verschillende bassisten begeleid om zo goed mogelijk tot hun recht te komen binnen hun band. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat we jou de muziek nog meer laten beleven en voelen.

Basgitaardocent
Joost Koevoets
Bekijk ook het introductiefilmpje van Joost.

Lesdagen
Woensdag | Donderdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.