Huisgenoot

Elektrische Gitaarles

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Middag Datum 17-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Elektrische Gitaarles
De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de muziekscene van tegenwoordig. Op dit instrument kun je in vrijwel alle muziekstijlen tot je recht komen. Wil jij in een band spelen? Wil je vette riffs kunnen spelen, of snel kunnen shredden? Of zou je graag meer jazz in je spel verwerken?
Onze docenten leren je de verschillende technieken te beheersen. Ze helpen je graag de muziek te leren spelen die bij jóu past.

Hoe werkt het?
Met de elektrische gitaar kun je veel richtingen op: van blues tot jazz, van funk tot rock en van klassiek tot metal. Het kan veel overzicht geven om hierbij het een en ander te weten over akkoorden, toonladders en structuren in improviseren. We koppelen de leerstof aan praktijkvoorbeelden en zorgen dat wat je leert, direct kan worden toegepast in je spel. Zo komt de leerstof tot leven.

We gaan samen werken aan de ontwikkeling van jouw elektrische gitaar-skills. In de lessen spelen we met jou mee; zo inspireren we je om verder te komen. De docent zoekt hierbij samen met jou naar tof lesmateriaal en zorgt voor een lesopbouw die bij je past.

Elektrische gitaardocenten
Laurens Huttinga, Marvin Roerdink en Thuur Onrust.
Bekijk ook de introductiefilmpjes van Laurens en Marvin.

Lesdagen
Dinsdag tot en met donderdag.

Neem voor meer informatie hier contact op met MuzieklesDenBosch.