Huisgenoot

Akoestische gitaar

Door Muziekles Den Bosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, > 12 jaar Dag Dinsdag Dagdeel Middag Datum 17-4-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Akoestische Gitaarles
De akoestische gitaar is een tof instrument dat breed inzetbaar is. Onze docenten geven les in verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kunt kijken wat het beste bij jou past.Van slaggitaar (bijvoorbeeld als begeleiding van zang) tot sologitaar, van fingerpicking tot klassiek gitaar: wij leren het jou.

Hoe werkt het?
Wanneer je muziek speelt die je zelf leuk vindt, leer je sneller. Wij zorgen voor passende oefeningen zodat je jouw favoriete muziek kunt leren spelen. We hebben veelzijdig lesmateriaal beschikbaar en blijven dit ook vernieuwen. Bij gitaristen werkt het vaak inspirerend om mee te spelen met muziek. Samenspelen met je docent of met opnames staat in deze lessen centraal. Zelfs beginners zullen in de eerste lessen al met muziek meespelen, om direct al het plezier van samenspel te ervaren. Voor gevorderden hebben we uitgebreide mogelijkheden in verschillende muziekgenres en speelstijlen.

Akoestische gitaardocenten
Laurens Huttinga, Marvin Roerdink, Thuur Onrust, Rob Cornelissen en Daan Wolfs.
Bekijk ook de introductiefilmpjes van Laurens en Marvin.

Lesdagen
Dinsdag tot en met donderdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.