Huisgenoot

Pianoles

Door MuzieklesDenBosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 1-1-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Pianoles
Wil jij ballads kunnen spelen zoals Alicia Keys dat doet? Of popsongs van Coldplay? En misschien ben je eerder fan van rauwe bluesmuziek. Of de sfeervolle Filmmuziek van Ludovico Einaudi (the Intouchables).
Wat het ook is: wij helpen je graag om te leren spelen wat jíj graag wil kunnen op de piano. Samen zorgen we dat je dit kunt oppakken vanaf het niveau waarop jij zit, in een tempo dat bij jou past.

Hoe werkt het?
We gaan vanaf de eerste les muziek maken, en zoveel mogelijk in de muziekstijl die jíj leuk vindt. Noten leren lezen kan een handige tool zijn, maar is niet nodig. In veel songs zitten elementen die je, met de juiste begeleiding, al direct mee kunt spelen. Met onze aanpak gaan we voor een snelle leercurve en plezierige lessen.
We hebben docenten die ook uitstekend met gevorderden leerlingen kunnen werken. Als je al langer speelt, maar nog technische of muzikale oplossingen zoekt voor je pianospel, of meer inspiratie wil, zal je dit ook zeker met onze docenten vinden.

Pianodocenten
Rob Cornelissen, Steven van der Hout, Guus van Marwijk en Jacco Wijnia.
Bekijk ook de introductiefilmpjes van Rob en Guus.

Lesdagen
Maandag tot en met vrijdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.