Huisgenoot

Drumles

Door MuzieklesDenBosch Neem contact op
Leeftijd < 12 jaar, Volwassenen Dag Woensdag Dagdeel Avond Datum 3-1-2018 Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Docenten Muzieklesdenbosch
Docenten Muzieklesdenbosch
Deze huisgenoten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Hiervandaan halen ze inspiratie voor de lessen. Met een goede didactische en pedagogische invalshoek willen ze jou zo leuk én effectief mogelijk muziek leren spelen.
 
Drumles
Drummen is muziek maken met je hele lichaam. Daarmee is dit een perfect instrument om de muziek zelf te beleven! Wij bieden je drumlessen aan die speciaal worden afgestemd op jouw belevingswereld en niveau, zodat jij leert drummen op de manier die het best werkt voor jóu. Wanneer je alleen al luistert, is muziek leuk en stimulerend voor de geest. Wanneer je de muziek ook nog eens zelf spéélt, beleef je volop hoe gaaf muziek kan zijn. Bij ons zit je vanaf je eerste les achter het drumstel, of je nu beginner bent, of juist al bergen ervaring hebt.

Hoe werkt het?
We maken gebruik van verschillende lesmethoden om je verder te helpen met drummen. Dit kan bestaan uit het op gehoor herkennen van drumritmes, uit voor en naspelen, uit lezen en zelf schrijven van drumpartijen. Steeds wordt uitgegaan van hoe dit jou kan helpen om het drummen te leren beheersen. Onze docent zal samen met jou werken aan een goede speeltechniek, zodat je op een gezonde en fijne manier leert spelen.

Drumdocent
Joost Koevoets
Bekijk ook het introductiefilmpje van Joost.

Lesdagen
Dinsdag | Woensdag

Schrijf je hier in voor meer informatie over MuzieklesDenBosch.