Huisgenoot

Misty House Big Band

olv Edward Capel Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Zaterdag Dagdeel Ochtend Datum 9-9-2017 Lestijd 10:00 - 13:00 (180 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Edward Capel
Edward Capel
Huisgenoot Edward, afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium, studeerde saxofoon/geïmproviseerde muziek/compositie. Edwards werk vertaalt zich in composities voor improvisatie ensembles, bigband, saxofoonkwartet, fanfare, saxofoondocent en ensembleleider. Hij werkte met artrockgroep Blast, nam deel aan muzikale projecten als Happy Camper, Minyeshu, het Beukorkest en projecten van muzikanten als Lawrence 'Butch' Morris en John Zorn.
 
MISTY HOUSE BIGBAND
De Misty House Bigband is een bigband waar alle instrumenten welkom zijn. We laten ons inspireren door de muziek uit het jazz, ska, funk en afro-repertoire. Dit nemen als uitgangspunt voor een avontuurlijke muzikale speurtocht waarin we met veel dynamiek, ruimte voor improviatie en een gezonde dosis energie muziek maken.

Hoe werkt het?
Speel je een instrument en heb je zin om met andere muzikanten op een energieke en avontuurlijke manier muziek te maken? Neem dan contact op of kom langs op een repetitie op zaterdagochtend in de Muzerije.


Klik hier voor meer informatie over de Misty House Bigband .