Huisgenoot

Argentijnse Tango | Gevorderd - NeoTango

Door Tangoschool El Corazón Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Vrijdag Dagdeel Avond Datum 15-9-2017 Lestijd 21:30 - 22:30 (60 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Ali Amin
Ali Amin
Huisgenoot Ali Amin is sinds 1987 intensief bezig met Argentijnse tango. Hij richtte in 1998 samen met Cocky de Vaal El Corazon op. El Corazón werd al snel een begrip in Den Bosch en legde zich helemaal toe op de Argentijnse Tango.
 
Argentijnse Tango | Gevorderd/Neotango
Argentijnse Tango is in de jaren ’20 ontstaan in Buenos Aires (Argentinië). De dans kenmerkt zich vanaf haar ontstaan door een hoge mate van improvisatie. Voor dat je kunt improviseren heb je natuurlijk eerst een stevige basis nodig. Een ieder danst uiteindelijk op zijn eigen manier de Argentijnse Tango, die steeds in ontwikkeling blijft.

Hoe werkt het?
Gevorderd , vanaf 1 jaar ervaring. Deze lessen zijn meer thematisch gericht en de inhoud van de lessen varieert, zodat je meerdere keren kunt deelnemen aan deze niveaus. De groep kan ook zelf aangeven om verder in te gaan op een bepaald thema. Voor de extra-gevorderden organiseert El Corazon ook workshops voor extra verdieping op een specifiek thema..
We houden 1x per maand een Tangosalon (vrij dansen met DJ muziek)

Klik hier voor meer informatie over Tangoschool El Corazón.