Huisgenoot

Egyptische Buikdans | Gevorderd

Door Egyptische Buikdansschool Naima Neem contact op
Leeftijd Volwassenen Dag Maandag Dagdeel Avond Datum 4-9-2017 Lestijd 20:30 - 21:45 (75 min) Locatie Schilderstraat 33
5211 NB, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Marieke van Beek
Marieke van Beek
Huisgenote Na'ima (Marieke van Beek) is een enthousiast en gepassioneerd dansdocente. Haar lessen kenmerken zich door een aanstekelijk dansplezier, een gedegen kennis en een uitstekende muziekinterpretatie. Na'ima gaat uit van de Egyptische dans als basis en maakt uitstapjes naar de dansstijlen van de Maghreb (Marokko, Algerije en Tunesië), Turkse en Westerse buikdans.
 
Egyptische Buikdans voor gevorderden
Buikdansen is heerlijk om te doen: het ontspant, brengt je in beweging en maakt je blij. De oorsprong van deze dansstijl ligt in Egypte maar tegenwoordig wordt er over de hele wereld gebuikdanst. Naima (Marieke van Beek) is een plezierig en vakkundige docent. Ze reist regelmatig naar Egypte om op te treden en les te geven. Haar danstechniek is goed onderbouwd. Van haar leer je het authentieke buikdansen.

Hoe werkt het?
In de gevorderden training leer je onderscheid maken en dansen op diverse oriëntaalse dansstijlen zoals: klassiek Arabisch, modern Egyptisch, baladi, Saïdi, Turkse Roman en Maghreb-dansen. Je bent bezig met choreografie en muziekinterpretatie. Je leert combinaties en technieken die bij de desbetreffende muziekstijlen horen. Luisteren en meebewegen vanuit je buik is de kern van deze buikdans lessen. Het dansplezier staat centraal, dat wil zeggen: contact maken met het eigen lichaamsgevoel en het samen dansen en genieten van oriëntaalse muziek.

Kijk hier voor meer informatie over de Egyptische Buikdansschool Naima.