Huisgenoot

RTL Talent Academy

door Telekids Musicalschool Neem contact op
Leeftijd > 12 jaar, < 12 jaar Dag Zaterdag Datum 9-9-2017 Lestijd 10:00 - 12:30 (150 min) Locatie Hinthamerstraat 74
5211 MR, 's-Hertogenbosch

Neem contact op

 Telekids Musicalschool
Telekids Musicalschool
Hier kan iedereen terecht die wil zingen, dansen en acteren. Het is een landelijk lesprogramma, uitgezet in diverse plaatsen. Dit programma wordt verzorgd door jonge, enthousiaste docenten (huisgenoten), twee keer per jaar wordt er een voorstelling gepresenteerd. Iedere week is er een vaste docent die les geeft in musicaldisciplines: zang, dans en acteren.
 
RTL Talent Academy
Wij dagen alle jongeren door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. We laten alle kinderen en jongeren, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Hoe werkt het?
Teens (10 t/m 14 jaar): voor iedereen: wekelijks 1,5 uur zingen, dansen en acteren. Repeteren voor de 2 voorstellingen per jaar. De Wintervoorstelling op eigen locatie met de eigen groep voor een klein publiek, en de Eindvoorstelling samen met andere groepen in het grote theater voor een groot publiek. Tegelijkertijd werken we aan onze persoonlijke vaardigheden en leren we over onszelf en van elkaar.
TopClub (8 t/m 14 jaar): alleen toegankelijk via auditie: excl. op een paar plekken in Nederland! Voor wie ervaring en talent heeft én bereid is daar hard voor te werken. 3 uur les p. week én thuisstudie voor een optimale ontwikkeling en vooruitgang. Een paar keer per jaar vinden er auditiedagen plaats.

Klik hier voor meer informatie over de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy.